Kattentrimster

NIEUW! Nu ook een kattentrimster in onze badkamer!

Vanaf januari 2019 is er ook een kattentrimster/kattenspecialist werkzaam in onze winkel! Haar naam is Sarah-Lee Burns, van trimsalon Furelity.

Misschien denkt u wel: “Kattentrimmer? Furelity? Bestaat dat ook al, ik heb alleen nog maar van hondentrimmers gehoord!” Ja? U bent niet de enige die dit nu denkt! Hondentrimmers zijn niet nieuw voor veel mensen, kattentrimmers voor veel mensen daarentegen wel. Niet alleen honden worden getrimd, ook katten hebben met regelmaat een trimbeurt nodig. Dit omdat zij net als honden verharen, van vacht wisselen en klitten kunnen krijgen. Bij het onvoldoende bijhouden van de kattenvacht, kan er zelfs vervilting optreden. Dit is zeer pijnlijk voor de kat! Het is dan van belang is dat er zo snel mogelijk actie wordt ondernomen. Zeker voor de oudere en/of zieke kat, is een vachtbehandeling geen overbodige luxe, omdat zij zichzelf onvoldoende kunnen verzorgen. Ook kunt u terecht wanneer u zelf weinig tijd heeft om de vacht bij te houden of graag wil dat de vacht er verzorgd uit blijft zien.

Wilt u een afspraak maken met Sarah-Lee? Dat kan! Bel of mail haar: 06-228226570 / info@furelity.nl. Wilt u meer weten over Sarah-Lee? Check dan haar website: www.furelity.nl