Uniek!
Onze speelotheek

Verwennen!
Hondenbadkamer

Dichtbij!
Onze winkel

Advies

Wat is de nu de juiste voeding voor uw huisdier? Op internet leest u van alles, maar u ziet door de bomen het bos niet meer. Wij helpen u graag!

Onze winkel is niet voor niets een speciaalzaak. We luisteren naar u en wij kunnen een passend advies geven. Heeft uw hond huidklachten, eet hij slecht, of is hij veel te dik? Heeft uw paard gezondheidsproblemen of komen uw vogels iets te kort? Kom gerust naar onze winkel voor advies.

Naast onze eigen kennis, hebben we tevens de mogelijkheid om direct telefonische hulp in te roepen van een professioneel Careteam. Dit team is speciaal ingericht voor deskundig advies over de voeding, verzorging en gezondheid van uw huisdier. Tijdens uw bezoek aan onze winkel kunnen wij, of uzelf, direct met het Careteam bellen. Zij geven extra advies, en zorgen ervoor dat u alle informatie nog eens rustig na kunt lezen.

Toch naar een dierenarts? Dat kan. Wij geven u aan wanneer u toch echt met uw huisdier naar een dierenarts moet. Elke laatste vrijdag van de maand heeft Dierenartsenpraktijk Aadal een gratis spreekuur in onze winkel. Zij helpen u dan graag verder.

Hieronder alvast een aantal adviesfilmpjes. Check ook ons YouTube kanaal voor nog meer advies.

Hond

Kat

Paard 

Heeft jouw hond een neus voor spelletjes?

Borstel je kat met gemak

Verschil muesli en brok