Uniek!
Onze speelotheek

Verwennen!
Hondenbadkamer

Dichtbij!
Onze winkel

VERWENNEN! DE HONDENBADKAMER

Wassen en trimmen in de Hondenbadkamer
Onze winkel beschikt over een Hondenbadkamer. In deze badkamer kunt u uw hond laten wassen/trimmen, of uw hond zelf komen wassen. Geen gedoe thuis in de wasbak, maar fijn op hoogte uw hond goed wassen. Alle benodigdheden zoals shampoo, handdoeken en borstels zijn aanwezig in de badkamer. Wilt u uw hond niet zelf wassen, maar dit laten doen, bel dan met een van onze trimsters:

Von Gijben (Werkdagen dinsdag, donderdag en op afspraak)
06-40649313

Saskia Mutsaars (Werkdagen maandag, woensdag en op afspraak)
06-29005526


Elke maand een spreekuur van de dierenarts

Elke maand is er een gratis spreekuur van de dierenarts in onze winkel. Hij maakt hierbij gebruikt van de Hondenbadkamer.In deze ruimte kan hij uw hond onderzoeken en (indien nodig) entingen zetten. Wilt u weten wanneer de dierenarts weer aanwezig is? Check dan de agenda onder op deze pagina of de evenementenkalender onze Homepage. Aanmelden voor een consult bij de dierenarts kan via onderstaand formulier of telefonisch: (073) 5492485 of 06-51694979.

NIEUW! Nu ook een kattentrimster in onze badkamer!

Vanaf januari 2019 is er ook een kattentrimster/kattenspecialist werkzaam in onze winkel! Haar naam is Sarah-Lee Burns, van trimsalon Furelity.

Misschien denkt u wel: “Kattentrimmer? Furelity? Bestaat dat ook al, ik heb alleen nog maar van hondentrimmers gehoord!” Ja? U bent niet de enige die dit nu denkt! Hondentrimmers zijn niet nieuw voor veel mensen, kattentrimmers voor veel mensen daarentegen wel. Niet alleen honden worden getrimd, ook katten hebben met regelmaat een trimbeurt nodig. Dit omdat zij net als honden verharen, van vacht wisselen en klitten kunnen krijgen. Bij het onvoldoende bijhouden van de kattenvacht, kan er zelfs vervilting optreden. Dit is zeer pijnlijk voor de kat! Het is dan van belang is dat er zo snel mogelijk actie wordt ondernomen. Zeker voor de oudere en/of zieke kat, is een vachtbehandeling geen overbodige luxe, omdat zij zichzelf onvoldoende kunnen verzorgen. Ook kunt u terecht wanneer u zelf weinig tijd heeft om de vacht bij te houden of graag wil dat de vacht er verzorgd uit blijft zien.

Wilt u een afspraak maken met Sarah-Lee? Dat kan! Bel of mail haar: 06-228226570 / info@furelity.nl. Wilt u meer weten over Sarah-Lee? Check dan haar website: www.furelity.nl

Agenda Hondenbadkamer
De hondenbadkamer beschikt over een eigen agenda. Hierin staat gepland wie er wanneer gebruik maakt van de ruimte. Wil je checken of er plaats is om je hond te wassen? Check dan deze agenda of bel ons even (073) 5492485.