Uniek!
Onze speelotheek

Verwennen!
Hondenbadkamer

Dichtbij!
Onze winkel

Nieuws

Goed om te weten…

Hondendoedag zaterdag 23 juni 2018

Wat hebben we een leuke dag gehad 23 juni! Actief, leuk en gezellig. Wij zijn super-enthousiast en willen iedereen bedanken voor de deelname en medewerking!

Speciale dank aan Colete vd Vleuten van Hondenschool Doggies, Marcel Nijland van Canine Kynologisch Advies, Hans de Rooij van Amazing Frisbee Dogs en Bart vd Vleuten van Kookstudio Cookbook.

Tijdens de dag zijn er vele foto’s gemaakt door Brigitte van Berkel.
Deze zijn te bekijken en gratis te downloaden op:

Facebook: https://www.facebook.com/media/set/…
Google: https://photos.app.goo.gl/wfDQPkdVa1vrT1r39.

De foto’s zijn in origineel formaat en zonder logo digitaal te bestellen voor € 1,00 bij
Brigitte Van Berkel via info@bvb-creations.nl.

Filmpje TVSchijndel

Filmpje Hondenwandeling

Wandeling honden doe dag

Geplaatst door Colette Vd Vleuten op Zaterdag 23 juni 2018

Nummer 3 van Nederland!

Maandag 20 november was dan eindelijk zo ver….de uitslag van de Dierenspeciaalzaak van het jaar 2017. Overdag de Dutch Pet Conference met vele enthousiaste en leerzame sprekers. ‘s Avonds het galadiner. Zie je het al voor je, wij met z’n allen in black-tie :).

Helaas hebben we de 1e prijs niet gehaald. Deze is gewonnen door Via Natura, een winkel welke zich 100% richt op biologische diervoeding. Wij feliciteren hen van harte! Of we 2e of 3e zijn geworden is niet bekend gemaakt, maar dat we tot de top 3 van Nederland behoren is voor ons een kroon op ons werk. Dank jullie allen voor jullie steun, stemmen, lieve kaartjes en bloemen! Hartverwarmend om te zien dat we zoveel lieve en trouwe klanten in onze winkel hebben :).

Karin Smulders

2
1
5
4
3
6