Uniek!
Onze speelotheek

Verwennen!
Hondenbadkamer

Dichtbij!
Onze winkel

Aanmelden vaste klanten korting

Trouwe klanten belonen wij graag! Schrijf u in als vaste klant bij ons en spaar voor gratis punten bij iedere besteding.

Per euro die u bij ons besteedt, ontvangt u 1 spaarpunt. Let op: deze actie geldt bovenop de acties die al gelden in onze winkel! Het enige wat u hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen. De rest gaat automatisch.

U kunt zelf aangeven wanneer u uw punten wilt inwisselen voor een directe kassakorting. De gespaarde punten zijn niet inwisselbaar voor contant geld. Wij gebruiken uw gegevens met als enig doel u te informeren over de spaaractie, aanbiedingen en nieuwe ontwikkelingen in ons bedrijf. Afmelden voor de actie kan ten alle tijden.

Vermeld hieronder uw gegevens:

  Ik ben in het bezit van:

  HondKatPaardVogelDuifHoefdier overig(Sier)pluimvee

  Altijd inzien van uw actuele puntensaldo?
  U kunt uw actuele puntensaldo te allen tijde inzien door in te loggen in uw spaaraccount bij Smulders Diervoeders. Klik hier en voer uw e-mailadres Email en wachtwoord in.

  Als u nog geen wachtwoord heeft gemaakt of bent vergeten, klik dan op [vergeten] om een wachtwoord aan te maken. Als u bent ingelogd, kunt u uw persoonlijke gegevens inzien en aanvullen/aanpassen. Het actuele puntensaldo vindt u rechts onderin, achter uw kaartnummer.

  Overige spaaracties per merk

  Spaaractie Huismerk Hondenvoer

  Spaaractie Prins Petfoods

  Spaaractie Profine & Riverwood