Uniek!
Onze speelotheek

Verwennen!
Hondenbadkamer

Dichtbij!
Onze winkel

DICHTBIJ: ONZE WINKEL

Welkom bij Smulders Diervoeders.

Wij zijn een familiebedrijf dat inmiddels al ruim 60 jaar bestaat. Met de nodige uitbreidingen in de loop der jaren zijn we gegroeid tot een diervoederspecialist met een ruim assortiment.

Honden, katten, vogels, duiven, vissen, knaagdieren, (sier)pluimvee, geiten, paarden, koeien, varkens,  noem maar op. Voor elke van deze diersoorten hebben wij de juiste voeding. Bent u op zoek naar een leuke nieuwe halsband voor uw hond, of een nieuw speeltje voor uw kat, ook daarin hebben wij voldoende keus.

Advies

Wat is de nu de juiste voeding voor uw huisdier. En hoe verzorgt u uw huisdier het beste? Op deze vragen kunnen wij u een antwoord geven. En we gaan verder dan dat. U kunt bij ons uw hond of kat laten checken op gewicht, conditie van vacht, nagels, ogen en oren, en we kunnen de urine van uw huisdier testen op PH-waarde, eiwitten en glucose.

Naast onze eigen kennis, hebben we tevens de mogelijkheid om direct telefonische hulp in te roepen van een professioneel Careteam. Dit team is speciaal ingericht voor deskundig advies over de voeding, verzorging en gezondheid van uw huisdier. Tijdens uw bezoek aan onze winkel kunnen wij, of uzelf, direct met het Careteam bellen. Zij geven extra advies, en zorgen ervoor dat u alle informatie nog eens rustig na kunt lezen.

Hondenbadkamer

Onze winkel beschikt over een echte hondenbadkamer. Een ruimte speciaal ingericht om uw hond goed te kunnen verzorgen en wassen. U kunt bij ons zelf uw hond komen wassen, of dit laten doen. Ook een volledige trimbehandeling is mogelijk! Wilt u meer informatie of graag een afspraak maken, bel dan met Karin Smulders: 06-51694979.

Winkel en webshop

Graag nodigen wij u uit om eens een kijkje te komen nemen in onze speciaalzaak in Wijbosch. Niet de gelegenheid om te komen? Neem dan eens een kijkje op deze website/webshop.

GMP-certificering

Om u goed van dienst te zijn, is ons bedrijf GMP-gecertificeerd. GMP staat voor Good Manufacturing Practices (goede wijze van produceren). Met deze certificering kunnen wij de kwaliteit van onze voeders garanderen doordat het hele productieproces op een nauwkeurig voorgeschreven en gecontroleerde wijze wordt uitgevoerd.
Graag tot ziens!

 

Smulders Diervoeders

Loosbraak 30, 5482 TZ Schijndel

(073) 549 24 85

info@smulders-diervoeders.nl