Uniek!
Onze speelotheek

Verwennen!
Hondenbadkamer

Dichtbij!
Onze winkel

UNIEK! ONZE SPEELOTHEEK

Wij hebben, in samenwerking met Hondenschool Doggies,  een Speelotheek voor honden!
Spelen is erg belangrijk voor honden. Het daagt ze geestelijk uit, verbetert hun vaardigheden en houdt ze fysiek lekker bezig. Maar welke puzzel of speeltje is nu geschikt voor jouw hond? En houd ik mijn hond enthousiast? Door te variëren met speelgoed en puzzels! Daarom onze Speelotheek.

Hiernaast een aantal spelen welke in de Speelotheek te vinden zijn.

De iFetch is een uitdagende ballenwerper voor honden. U kunt de ballenwerper gemakkelijk opladen door middel van de meegeleverde stroomkabel. De iFetch is in te stellen op drie verschillende werpafstanden: 3, 6 en 9 meter. Hierdoor kan de iFetch zowel binnen als buiten gebruikt worden.

Kijk voor alle spellen, inclusief de huurprijzen en borg op onze Speelotheek Facebookpagina

Suprimo!

Suprimo!

Het Suprimo trainingsspel voor de hond stimuleert de hersenen. De hond moet moeite doen om de koekjes en snoepjes in het spel te ontdekken. De hond kan met zijn poot of neus het speelgoed ronddraaien en zo elke keer een lade openen waar een koekje in zit. Door telkens een beloning te ontvangen leert de hond hoe het spel werkt en worden de hersenen gestimuleerd. Door de zuignappen onder het spel blijft deze op zijn plaats staan terwijl de hond het spel bediend.

Dog Game Treat Triad puzzle

Dog Game Treat Triad puzzle

Uw hond moet eerst de bovenkant draaien om bij de beloningsbakjes te komen. Nadat uw hond de top gedraaid heeft moet uw hond nog uitvinden hoe de klepjes van het beloningsvak moeten opgetild alvorens uw hond bij de beloning kan.

Nina Ottosson Dog Fighter

Nina Ottosson Dog Fighter

Verberg traktaties en uw hond kan aan de slag met het Dog Fighter spel. Plaats snoepjes onder de holle kokers en laat de hond schuiven om de beloningen te vinden. U kunt zelf het moeilijkheidsniveau van het spel opschroeven. Het spel levert leuk tijdverdrijf op voor hond en baas.

Beeztees Seeky

Beeztees Seeky

Een Beeztees plastic honden trainingsspel genaamd Seeky. Met een trainingsspel wordt de hond spelenderwijs geestelijk uitgedaagd en versterkt u als baasje de band met uw trouwe viervoeter. U verstopt de snoepjes en de hond zal ontdekken hoe de snoepjes te bemachtigen. Dit kan door middel van klepjes opzij te schuiven, of pionnen om te werpen.