Menu
EUR
  • Alles voor het dier
  • Meer dan 70 jaar ervaring
  • Persoonlijk advies van experts

Hondenbadkamer


Onze hondenbadkamer is een multifunctionele plek. Deze ruimte is te huur om je hond eens een lekker verfrissend bad te geven. Daarnaast wordt de badkamer gebruikt door hondentrimsters en door dierenosteopaat Merel de Jonge.

Zelf je hond wassen
In onze speciaal ingerichte badkamer kun je jouw hond lekker wassen. Geen gedoe thuis in de wasbak, maar fijn op hoogte uw hond goed wassen. Alle benodigdheden zoals shampoo, handdoeken en borstels zijn aanwezig in de badkamer. De kosten bedragen €7,50 per kwartier. Wil je graag een afspraak maken? Klik dan hier.

Trimsters
Wil je de hond laten trimmen? Maak dan een afspraak met een van onze trimsters. Let op, de trimsters beheren hun eigen agenda en prijzen. Voor contact met deze trimsters verwijzen wij jullie naar hun eigen contactgegevens:

Von Gijben (Werkdagen: dinsdag, donderdag en op afspraak)
06-40649313

Saskia Mutsaars (Werkdagen: maandag, woensdag en op afspraak)
06-29005526


Dierosteopathie Springtij

Dierenosteopaat Merel de Jonge gebruikt wekelijks onze badkamer voor de behandeling van haar patiënten. Omdat het vakgebied van osteopathie nog niet erg bekend is, leggen we u uit wat Merel doet.

Dierosteopathie is een manuele behandelingsvorm met als doel het herstellen van de natuurlijke beweging en beweeglijkheid van alle lichaamsstructuren, zoals spieren, gewrichten en organen. Al deze structuren, die ook onderling met elkaar verbonden zijn, vormen een natuurlijk evenwicht in het lichaam.

Klachten kunnen ontstaan door een disbalans of een blokkade ergens in het lichaam die het evenwicht en de lichaamsfuncties nadelig gaat beïnvloeden. Door ziekte, een trauma of een operatie, maar ook door minder voor de hand liggende oorzaken zoals stress, (langdurig) medicijngebruik, onjuiste voeding, te weinig of te veel beweging kan een dier niet lekker in zijn/haar vel zitten. Een osteopathische behandeling kan dan een oplossing zijn voor het niet optimaal functioneren.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van osteopathie voor uw dier of een afspraak maken, kijk dan op de website van Merel: Dierosteopathie Springtij.

Agenda Hondenbadkamer
Omdat de hondenbadkamer een druk bezette ruimte is, beschikt deze over een eigen agenda. Wil je een afspraak plannen? Kijk dan hier voor de beschikbare mogelijkheden en plan gelijk je bezoek

Kies uw taal
Kies uw valuta

Recent toegevoegd

0
Vergelijk

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »