Menu
EUR
  • Alles voor het dier
  • Meer dan 70 jaar ervaring
  • Persoonlijk advies van experts

Pet Health Center


U bent van harte welkom in ons Pet Health Center!


In ons Pet Health Center (hierna PHC) zijn huisdieren en huisdiereigenaren welkom voor adviezen en consulten. Onze Health Coaches, Ariane en Karin, zijn speciaal opgeleid om het beste advies of verwijzing te verstrekken. Ook Saskia en Samantha zijn bezig met de opleiding. Binnenkort is ons gehele team dus specialistisch opgeleid.Wat betekent Health Coach?
Als Health Coach beantwoorden we alle vragen over het gedrag, voeding, huisvesting en gezondheid van het huisdier. Voor iedereen die erover nadenkt om een huisdier aan te schaffen, is de Health Coach de aangewezen persoon voor meer begeleiding in het eerste levensjaar van het toekomstige huisdier. Zo zorgen we samen voor een goede start!  

Een steuntje in de rug
Naast dat de Health Coaches er zijn voor de beginnende huisdiereigenaar, bieden we huisdieren en hun baasjes ondersteuning aan in hun verdere leven samen. Een extra steuntje in de rug is altijd fijn, en prettig om op terug te kunnen vallen bij vragen of problemen. Denk bijvoorbeeld aan een hond die moeite heeft met eten, of een kat die angstig is of last heeft van huidproblemen.

Welzijn van het huisdier
Het welzijn van het huisdier staat te allen tijde voorop. De huisdieren worden van top tot teen gecheckt en nagekeken door de Health Coach. Op die manier bieden we preventieve zorg aan om problemen vroeg te signaleren en daardoor verergering te voorkomen.

Als huisdiereigenaar hoef je daardoor (nog) niet de stap naar de dierenarts te maken en kan je zelf met het advies van de Health Coach aan de slag.

 

Daarnaast kunnen we, waar nodig, doorverwijzingen geven naar de juiste specialist. Door het brede kennisnetwerk vanuit de opleiding wordt de juiste hulp snel gevonden en zijn huisdieren en hun baasjes gegarandeerd in goede handen.

Consultoverzicht
Ben je benieuwd welke consulten we allemaal aanbieden? Check hier ons Consultoverzicht.

Specialisten waar wij mee samen werken:
- Dierenartsen praktijk Aadal
- Dierenosteopaat Merel de Jonge
- Hondenmasseur Anne Welte
- Hondenschool Doggies

Advies op maat
Het welzijn van het huisdier staat ten allen tijde voorop. Daarom vinden we het fijn dat u, samen met uw huisdier, op afspraak langskomt. Als Health Coach bieden we preventieve zorg, en proberen we eventuele problemen vroegtijdig te signaleren en daardoor verergering te voorkomen. Als huisdiereigenaar hoef je daardoor de stap naar de dierenarts wellicht nog niet te maken. Als PHC kunnen wij prima signaleren wat een volgende stap zou moeten zijn.  Graag praten we daarom op een rustige plek met de baasjes en onderzoeken we de hond of kat. Is een dierenarts nodig? Dan adviseren we dat natuurlijk. In ons Pet Health Center hebben de ruimte, rust en materialen om aan de slag te kunnen met een goed advies.

Huisdierverzekering
Een huisdierverzekering, is dat nu nodig? Deze vraag krijgen we graag en ook daar geven we graag antwoord op. We werken samen met Huisdierverzekeraar Figo. Figo biedt zorgverzekeringen voor huisdieren en is al jaren internationaal bekend als de beste huisdierenverzekeraar. Sinds 2023 is Figo ook actief in Nederland en staan ze voor de beste zorg, een dierenleven lang!

Ook huisdieren kunnen namelijk onverwacht ziek worden, een ongeluk krijgen of een chronische aandoening ontwikkelen. Gelukkig is er tegenwoordig veel mogelijk in de diergeneeskunde, maar de kosten voor de dierenarts kunnen hoog oplopen. Met Figo kun je je huisdier makkelijker de zorg geven die hij nodig heeft en kom je als baasje niet voor financiële te staan.


Afspraak maken?

Wil je graag een afspraak plannen met een Health Coach? Dat kan! Klik hier om je afspraak zelf in te plannen, of stuur een whatsapp bericht naar: 06-19960502. Graag tot ziens in ons Pet Health Center!

                                                                             

Kies uw taal
Kies uw valuta

Recent toegevoegd

0
Vergelijk

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »