Menu
EUR
Je kat leren apporteren, fun voor kat en baasje!

Je kat leren apporteren, fun voor kat en baasje!

Door: Karin Smulders Reacties: 0

Soorten en maten
Kattenspelletjes zijn er in vele soorten en maten. Maar apporteren met de kat is niet iets waar vaak over gesproken wordt, maar het is wel leuk om de interactie aan te gaan met je kat. En die interactie aangaan met je kat is niet altijd even makkelijk. Nou geven niet alle katten om apporteren, net zoals niet alle mensen van mens-erger-je-niet houden. Het is echter de moeite waard om het te proberen.

Kat leren apporteren
Op het eerste gezicht lijkt je kat leren apporteren niet heel natuurlijk. Toch zijn katten het gewend om prooien in de bek te dragen. Het jagen op, het dragen van,  en terugbrengen van het speeltje zal daarom snel natuurlijk aanvoelen. Daarom is dit ook vrij eenvoudig aan te leren, het vergt alleen wat tijd. Maar hoe doe je dit dan? Pak het favoriete speeltje van je kat, trek zijn aandacht goed en gooi het weer weg. Doordat je zijn aandacht hebt getrokken, zal hij er sneller achteraan rennen en het in zijn bek dragen. Je kan dit het beste twee keer per dag tien minuten doen. Geef je kat ook complimentjes en geef een traktatie als hij iets goed gedaan heeft. En probeer je kat het gevoel te geven dat het zijn idee was, dat is ook een enorm compliment voor een kat.

Blijkt je kat het toch niet zo leuk te vinden en gaat hij liever door het huis rennen, zodat je erachter aan sprint. Probeer dan dat! Ook nog eens goed voor de eigen gezondheid, conditie en humeur.

 

Kat

Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Recent toegevoegd

0
Vergelijk

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »