Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Betaal veilig met:

Cash

Product image slideshow Items

  • Edgard & Cooper E&C Adult Verse Noorse Zalm
  • Edgard & Cooper E&C Adult Verse Noorse Zalm
  • Edgard & Cooper E&C Adult Verse Noorse Zalm
  • Edgard & Cooper E&C Adult Verse Noorse Zalm
  • Edgard & Cooper E&C Adult Verse Noorse Zalm
  • Edgard & Cooper E&C Adult Verse Noorse Zalm

E&C Adult Verse Noorse Zalm

€44,95
Incl. btw

Verse Noorse zalm met rode biet, appel, mango & zwarte bes

Dit recept met véél verse Noorse zalm (en géén gedroogde of gedehydreerde zalm) zit vol omega 3 en hoogwaardige eiwitten. En prebiotica voor een gezonde darmflora. Deze brokken zijn graanvrij en hypoallergeen, ideaal dus voor gevoelige maagjes. Al onze recepten bevatten een supergezonde mix van fruit en groenten. En lekkere kruiden en botanicals voor een extra boost. Die fantastische blend bakken we langzaam: zo blijft al dat goede perfect bewaard.

1. Honden zijn gewoontedieren, het is dus een goed idee om nieuw voer langzaam te introduceren. Meng over drie à vier dagen steeds meer Edgard & Cooper in de kom van je hond en steeds minder van je huidig voer. Zo simpel is het.
2. Jouw hond is geen cactus, hij heeft water nodig! Wees zeker dat er vers water aanwezig is, vooral als hij eet.
3. Honden houden van vers voor, sluit de zak goed af en bewaar op een koele, droge plaats, uit direct zonlicht. Wanneer de zak geopend is, blijft die vers voor enkele weken.

Samenstelling: verse zalm 40%, aardappelen, erwten, erwteneiwit, lijnzaad, visolie, groentesaus, mineralen, mannan-oligosachariden, fructo-oligosachariden, rode bieten 0,04%, appels 0,04%, mango 0,04%, avocado 0,04%, kokosnoot 0,04%, spinazie 0,04%, zwarte bes 0,04%, goudsbloemblaadjes, brandnetel, braambesblaadjes, venkel, karwij, kamille, melisse.

Ruw eiwit 24%, ruw vet 17%, ruwe celstof 2,5%, ruwe as 7%, omega-6-vetzuur 1,5%, omega-3-vetzuur 1,75%, calcium 0,95%, fosfor 0,75%.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »