Menu
EUR

Speelotheek niveau 1

1. Dog Smart

Speel verstoppertje met jouw hond met dit hondenspel. Plaats lekkernijen in de compartimenten van de basis. Bedek de compartimenten met de botten (puzzelstukjes). Hoe meer compartimenten er zijn, hoe moeilijker het spel zal zijn. Toon je hond waar de traktaties zijn en kijk hoe hij de smakelijke beloning vindt! Laat sommige compartimenten open voor de hond om zijn interesse te wekken.

Het speeltje is eenvoudig te reinigen met warm water en (milde) zeep. Grondig afspoelen en droog maken.

Huurprijs €10,00. Borg €15,00.
 

 


2. Triple Treater Totter

De Triple Treater Totter is een tongen breker. Dit interactieve speelgoed heeft drie verschillende snoepbakjes, één ruimte waar de snoepjes ingegooid worden en een aantrekkelijk wip wap effect waar uw hond verliefd op zal worden. Als uw hond zijn poot op het speeltje zal zetten worden de snoepjes in de verschillende bakjes verdeeld.

Huurprijs: €10,00. Borg: €15,00
 

 


Huren van de spellen kan bij ons in de winkel.Het huren gaat per 2 weken. Per spel betaal je een huurprijs én een borg. De borg krijg je natuurlijk terug als het spel weer netjes wordt ingeleverd. Klik hier voor ons regelement. Let op: laat het de spellen nooit zonder toezicht liggen.

Op zoek naar een spel van een ander niveau?

Bekijk spellen niveau 2

Bekijk spellen niveau 3 

Bekijk spellen niveau 4

Kies uw taal
Kies uw valuta

Recent toegevoegd

0
Vergelijk

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »